Raliu de Bucuresti

Parca anul trecut n-a fost la fel, in schimb anul asta e deosebit. Luni n-a fost  nici un politist in Bucuresti, ieri au fost doar 2 pe traseul meu pana acasa, prin centrul orasului. Azi am vazut politisti in fiecare intersectie din centru. Adica s-au intors politistii din vacanta de la mare.

Azi am vazut la Romana o masina  ce avea pe platforma o Honda Civic, cand a plecat de la stop a plecat platforma singura, Honda Civic a cazut undeva in spate :)) Cei doi  politisti care aveau grija de intersectie s-au dus sa faca misto de tipul ala cu platforma.

Ori toti soferii din oras sunt plecati in vacanta, ori eu am ghinionul sa nimeresc in trafic numai blonde speriate de viata. Cert e ca in ultimele 2 zile mi-a fost foarte frica sa franez, ca nu cumva sa vad masina din spate ca se instaleaza in mine. Mai mult decat atat, de la Lascar Catargiu pana in Tineretului viteza cu care am circulat a fost maxim viteza a 3-a in motor, adica maxim 50 km/h, ca sa nu zic ca de la Victoriei la Romana se fac cam vreo 40 de minute.

Si totusi Bucurestiul e magnific, avem raliu, restul traficului conteaza mai putin

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: