Raliul de Bucuresti

Azi noapte dupa 12 am iesit sa ma dau pe strazile din Bucuresti, asta dupa ce am fost in Dorobanti ca sa iau pulsul orasului.

Dupa asta am tras o mica liniutza pe Kiseleff ( cu scartzait, plecat nervos de la semafor etc), ca la Romana sa ma intalnesc cu mai multe masini in trafic. Tipul cu Passatul din dreapta a fost dragut, a lasat geamul jos si m-a intrebat daca ii fac loc si il las sa se bage in fata mea. Am zis ca da.

S-a bagat si s-a dus de nebun in fata, am plecat de la stop, iar dupa mine au venit restul prietenilor lui. Toti se alergau linistiti. Cand am ajuns la 90 pe bord am zis ca e destul de mult pentru centrul Bucurestiului si totusi aia mergeau mai repede.

Intr-o vreme erau radare noaptea prin Bucuresti, acum astia stau la Victoriei in parcare si vorbesc, dupa care pleaca acasa. Mai mult nimic. Pentru ca asa e noaptea misto in Bucuresti. Iar semafoarele inteligente chiar fluidizeaza traficul noaptea, daca mergi foarte repede 🙂

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: