Si totusi slabut

Se pare ca Vibe FM (fostul Radio DEEA) n-a castigat nimic fata de anul trecut, cam tot 40 de mii de ascultatori zilnici aveau.

Radio21 in schimb e in top si isi mareste pe zi ce trece numarul de ascultatori. Interesante au fost campaniile de la nunta pe neve si ascult radio21, care au generat milioane de ascultatori de oriunde.

Radio21 va mai castiga anul asta ascultatorii de la mare, pe care ii va chema la liberty parade, iar liberty parade anul asta iar va bate toate recordurile de audienta. Si asta pentru ca au inceput promo-ul la liberty parade 2008 cu mult timp inainte, pentru ca evenimentul sa nu se piarda in neant.

Interesanta audienta lui Itsy Bitsy, ce se apropie de Info Pro si muzica pe care o difuzeaza acestia noaptea. Pe langa asta Smart FM, lansat in septembrie, cu o promovare inteligenta este la egalitate cu vechiul National FM.

KissFM e pe locul 3, dupa Radio21 si Romania Actualitati in Bucuresti. Adica ce carcotasi, ce vedete, se vede ca nu mai e Tariceanu la conducerea postului ca sa poata veni cu idei misto, sau penalizari 😉
Ma rog, daca vreti audienta radio detaliata, la ei pe site.

Si pe Mircea Badea il asculta 10 oameni, aia de-l suna in fiecare zi, unu de-l injura, baiatul cu pizza, baiatul de aseara si conferentiarul. (am numarat 10? nu cred ca mai sunt altii)

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: