Regie 2007: avem camere de (g)cazare

1094426497 bd88315e88. 1095289702 3400a8c06b

Avem camere libere. Cu totul libere.

Asta e cartierul de camine studentesti de pe malul Dambovitei. Plin de camine dezafectate, goale, fara usi, geamuri tencuiala, utilitati. Insa nu fara curent electric. Pentru ca … se aud manele la orice camera, in functie de instalatia de sunet din interior.

In schimb Regia e la fel, mizerie peste tot, baruri inselatoare peste tot, cantina Max la fel de arsa.
Dar lucrurile se schimba, au aparut cateva termopane, s-a dezvoltat reteaua de fibra optica intre camine, au fost taiate firele de internet de pe geamuri. In schimb, au ramas aceleasi saltele, aceleasi paturi.
Sa nu uitam, duminica nu se lucreaza, asa ca oricine vrea sa vina sa fure ceva, poate sa o faca linistit. Sau nu prea linistit.
1095310290 6ec1beb1b2Au aparut camerele de luat vederi. Puse in special in spatele caminelor, camerele de filmat incearca sa acopere fiecare colt al Regiei. Vom vedea si lumina de data asta in Regie? Va deveni mai sigura? Sau, va fi o alta modalitate de a zice … uite mama sunt la televizor.

Cel putin suntem in august. Mai e septembrie si s-a terminat vacanta.
Cu patru camine studentesti inchise,  locurile de cazare nu vor mai fi ce au fost. Se vor da pe medii si  bani grei, mai ales pe bani grei.

Iar chiriile nu vor creste numai acolo. In schimb … unde sa te duci in Regie? La camera de supraveghere colt cu crapatura pe unde intra frigul si gandacii?

Mai multe poze

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply