Replica politistilor

In urma materialului de ieri, am primit o replica din partea unui politist care mi-a dat semne mari de intrebare. Replica nu mi-a fost adresata direct, asa ca nu pot sa am citate, dar ideea e  ca din cauza unor indivizi ca ala de mai jos  politistii si-au pierdut din autoritate, lumea nu ii mai asculta, mai mult decat atat lumea isi face de cap si nu ii baga in seama pe oamenii legii.

Politistii sustin ca din cauza lui si a exagerarilor din presa scade credibilitatea politiei. Teoretic politistii spun ca nu e abuziv sa te ridice la sectie, daca lor li se pare ceva suspect. Politistii au ceva de impartit si cu Mircea Badea, ca el ar fi capul rautatilor si ca ii incurajeaza pe oameni sa faca chestiile astea ( n.n – sa ii dea in gat pe politisti). Iar aici s-a dat exemplu un politist care a batut un hotz si a fost concediat.

Pai mi se pare foarte normal sa fie concediat. Ce nu inteleg oamenii care trebuie sa ne apere, e ca ei nu trebuie sa ne dea ordine, ei nu trebuie sa ne spuna ce sa facem, ce sa pozam si ce nu. Din contra, politistii trebuie sa fie prietenii nostri, dar nu … ei vor sa fie in lumea lor, sa se dea mari, iar cand cineva ii pozeaza  sa il intimideze ca sa demonstreze ca lor legea nu le poate face nimic.

Si aici intram in discutiile cu respectarea legii si aplicarea ei.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: