Restante

La naiba … am restante la scris aici.

Sa incepem cronologic, sau in ce imi aduc aminte. Am fost joi la Digicafe, am auzit discutii despre e-commerce si magazine online si marketing online si bla bla-uri din astea pentru unii oameni, dar foarte interesante pentru altii.
Sunt de notat de aici doua idei, prima ar fi ca multe magazine online se vor inchide anul asta. Iar a doua ar fi ca magazinele online nu merg foarte bine ca oamenii nu sunt educati sa cumpere online / plateasca cu cardul.

In final am auzit la aceasta editie de la Digicafe o ideee cum ca hai sa educam utilizatorii de internet, pentru ca altfel noi degeaba avem tot soiul asta de conferinte (nu stiu cine a spus-o, imi cer scuze).

A mai fost o editie dupabloguri. Ia uitati-va la ea, ca eu n`am apucat si nu o sa apuc. Au aparut si critici, daca cineva le vede e de ajuns.

Dupa ce am asamblat patul de la ikea, bubu(pisicu) a reusit sa-mi rupa o jaluzea. Dar subiectul era ca mobila de la ikea e al naibili de misto de asamblat. O desfaci in mijlocul camerei si te uiti la ea ca la felul 14. Si te intrebi, eu cum dracu fac toate astea. Dupa care iei manualul de instalare si te uiti la el, acolo vezi doar poze. Si zici, ce mama dracu e si asta. Dupa care te gandesti, ia hai sa incerc sa fac ca in poza, in ordine … si usor, usor se asambleaza tot foarte misto. Asa da, ca in poze.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: