Restaurantele in Moscova

Restaurantele in Moscova

Prea multe nu se pot spune despre ele. Sunt restaurante si restaurante, mai ieftine si mai accesibile sau mai scumpe si mai pretentioase. Daca ma interbati de preturi, am vazut doar putin si asta la bautura, pentru ca mancarea a venit fara lista de preturi. Drept urmare in ruble o bere e cel putin 200, in lei inseamna fix 20 de lei. O cola e 110 ruble, cafeaua 250 de ruble. Ei bine in momentul in care am aflat preturile astea am renuntat sa-mi mai fac griji de cati bani cheltui, diferenta de la 20 de lei la 200 de lei a devenit brusc nesemnificativa.

Iar vodca e un ceva aparte. Sub nici o forma nu se compara cu prostiile de bauturi de la noi de prin baruri. Personal consider ca pana si romanescul MB era mai bun decat vodca de acum de pe piata, dar poate asta e doar gustul meu. In schimb vodca din Rusia are savoare, are aroma, are gust si … e intr-un anume fel servita:

Pe langa asta nici carciumile nu arata rau. Am fost in doua unul recomandat de cei din Moscova ca fiind foarte dragut (e cel in care am filmat bautul votcii) si seara la cina intr-o carciuma pe care nu o stiau prea multi, dar care arata intr-un anume fel. Va las sa vedeti poze, dar si ce nebunii am putut manca. 🙂

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: