Retur la EasyBox pentru produsele FashionDays

Retur la EasyBox pentru produsele FashionDays

Unul din motivele pentru care nu îmi cumpăr haine online este cel al returului. Cum trimiți înapoi hainele pe care le-ai luat și cum chemi curierul ca să facă returul și să îl mai și aștepti să vină să ia hainele. Dar mai ales, să te chinui apoi să găsești hainele potrivite.

Un alt motiv pentru care nu cumpăr haine online este cel că deși îmi știu mărimile, acestea diferă de la producător la producător. Într-un loc 30 înseamnă o mărime, în alt loc înseamnă altă marime. Și atunci când ai comanda haine online, acasă și ai avea problema asta, îți dai seama că va fi frustrare.

În schimb la Fashion Days, măcar o problemă din asta este rezolvată. Returul se poate face la EasyBox. În contul de pe Fashion Days, te duci la secțiunea de Returui, de acolo setezi un retur nou și apoi te duci la easybox și lași cutia pe care vrei să o trimiți înapoi către Fashion Days. Pentru moment, serviciul este valabil doar pentru cererile de retur cu un singur produs, dintr-o comanda.

Oricum aștept modalitatea asta de retur, la EasyBox și pentru alte magazine. Pentru că așa e practic și normal.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply