Revolutia preturilor la eMAG

Revolutia preturilor la eMAG

Maine dimineata, la prima ora, eMAG pregateste cea mai mare campanie de reduceri a verii. Fix la inceputul verii. Si cum nu ati plecat pana acum in concediu, aveti sansa sa va reinoiti lucrurile prin casa.
In perioada 25 – 27 iunie, eMAG va aduce reduceri de  pana la 50% la tablete, televizoare sau electrocasnice si pana la 95% la carti. Iar asa va puteti lua carti de citit in concediu. Sau va puteti lua acum un televizor, de ultima generatie, cu o mega reducere, ca sa vedeti finala Campionatului Mondial de Fotbal in HD.
Preturile incep de la 99 de lei la tablete, telefoane mobile de la 199 de lei sau combine frigorifice de la 799 de lei.

Nu trebuie decat sa intrati dimineata pe eMAG si sa vedeti care sunt produsele aflate la reducere. Eu zic ca o tableta la 99 de lei e mai bun decat potrivita pentru cineva care inca e la scoala si nu mai citeste carti. Sau un smartphone la 199 de lei, pentru unul din parinti care vrea totusi sa aiba un telefon nou.

revolutia

 

Update:

Sunt doua de fapt. Prima ca aceasta campanie va porni de dimineata, devreme, la fel ca la campaniile de la Black Friday. Asa ca stiti cand sa va treziti.  Click pe linkul de mai sus nu-mi aduce mie nimic in profitshare.

Si cealalta stire care vine pe surse, iPAD retina generatia 4-a cu 14% reducere. Ceea ce inseamna ca va avea un pret foarte avantajos. Cu alte cuvinte, daca vreti iPAD, maine dis de dimineata aveti optiunea sa-l luati la super pret.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply