Romania pe care eu nu o inteleg

Se spune ca suntem un stat modern, civilizat si dezvoltat. Astfel incat mie mi-e greu sa inteleg cum de se intampla evenimente de genul asta.

Dupa ce s-au plictisit si s-au batut cu jandarmii, televiziunile l-au sunat disperate pe Oprescu. Salvatorul Bucurestiului de la zapada si inec a rezolvat si problema curentului. A sunat la Electrica, el, primarul general, iar aia i-au promis ca in doua ore repara problema.

Acum eu nu inteleg cum dracu de e nevoie sa se ajunga la Oprescu. Cine e asta? Capcaunul institutiilor romanesti? Singurul om de care se tem toti? Nu inteleg totodata de ce indivizii aia trebuie sa iasa in strada sa se bata cu jandarmii? Pai ce? Suntem la capatul lumii? Maine dai in judecata electrica si ceri daune pentru ca tu n-ai avut curent aseara, ai un avocat bun, justifici ca faceai nu stiu ce, castigi. Ah, ca in contract sunt niste clauze nesimtite, reclamatie si judecata cu despagubire.  Si mai e una pe care n-o prind. Cum naiba sa se impuste un cablu de la infiltratiile de apa? Pai asta inseamna ca acel cablu n-a fost bine prins, ca a fost facut prost, ca cineva de la electrica nu si-a facut treaba.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply