Ruse – oras european cu preturi romanesti

E misto la Ruse, arata bine, arata antic (o sa mai pun poze aici), e aproape modern, are masini si lume misto. Mai jos aveti un material video din centru. In schimb, ei au ceva, ce n-am vazut nicaieri prin Romania. Au un eveniment numit week-endul turistilor la Ruse. Adica ei atrag turisti facand activitati. Le arata cladiri in paragina si le arata troleibuze vechi.

Le arata pana si un MIG intr-o benzinarie, dar ii cheama ca sa le arate.

Orasul e poluat, pentru ca aerul e destul de greu, dar e curat. Nu gasesti decat ici, colo chistoace de tigari, nu hartii aruncate la orice colt ca in Bucuresti. Mai mult, acolo oriunde te uiti din orice punct, gasesti un cos de gunoi, la noi … mai bine arunci pe jos.

Preturile nu-s mai mici, din contra chiar, pentru ca 1 euro e 1.9 leva. De asta am vazut la o casa de curs valutar si 5 lei leva. Si totusi, ca sa te duci la un WC public te costa 1 leva. Deci si economia prospera.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: