Siturile de imobiliare

In piata imobiliara de azi, siturile de imobiliare sunt niste pagini seci in care sunt prezentate oferte, un motor de cautare si ordonare dupa preturi. Nu sunt personalizate de nici un fel, sunt seci si aproape inutile.

In schimb vine iar  MbDragan si tranteste un site (www.euroest.ro) cu un agent imobiliar pe el.euroest Adica e prima pagina de web pe care am vazut ca daca raspunzi la trei intrebari, ti se genereaza  anunturi in functie de alegerile tale. Adica am ales acolo in dreptul agentului ce salariu am, unde locuiesc si asa mai departe iar agentul asta mi-a generat  raspunsuri in functie de salariul meu si localitatea aleasa.  Probabil au o formula de cautare, sau calcul al ratelor ca sa ma simt eu mai bine.  Pe langa asta  pana si anunturile sunt incredibil de misto prezentate. E primul site de imobiliare ( si am facut, am cumparat si am vizitat o groaza ) pe care mi se propune o oferta de genul: “Va propunem spre achizitie un apartament situat… ” .

Din punctul meu de vedere, asta nu e numai un site imobiliar. La cat de mult si misto e structurat e mai mult decat atat. Dar asta probabil o sa vedeti si voi. www.euroest.ro

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: