S-a lansat Citroen C4

Chiar daca niste bloggeri s-au dat cu masina asta inainte de lansarea pentru presa, aseara a fost lansarea oficiala a lui Citroen C4 in Romania. Masina pare interesanta la prima vedere, Razvan n-a incaput in locurile din spate, iar scaunul soferului este complet eletric, deci ai nevoie sa ai contactul pus ca sa il dai mai in fata sau mai in spate.

M-am suit in locul soferului si am avut impresia ca parbrizul meu e doar jumatate, partea din dreapta fiind obstructionata de oglinda retrovizoare si de alungirea parbrizului.

Ce nu inteleg eu la evenimentele astea, e cine sunt vedetele invitate acolo. In afara de Hi-Q, fetele de la  PRO si restul cu care ne stim am vazut o groaza de oameni care nu vorbeau intre ei, imbracati la costum, care erau acolo ca sa fie numarul de oameni mare. Acestia au plecat la 5 minute dupa prezentarea evenimentului.

In schimb, genial ceasul care merge cu apa.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply