Sa ma pensionez zic

Adica, ce altceva as putea face decat sa ma duc sa stau la cozi sa primesc ajutoare de la diverse persoane care vor ca eu sa ii votez. Ce altceva as putea face decat sa stau sa ma plimb toata ziua cu metroul sau autobuzul si gratuit pe deasupra. Mai mult, pot sa ma trezesc dimineata devreme, sa ma duc la piata, sa respir aer curat pana se polueaza, iar pana la pranz sa ajung acasa sa nu pierd reluarile telenovelelor si seara sa nu uit sa ma uit la celelalte seriale de mare succes.

Pe langa asta pot sa ma plang ca n-am bani, desi am economisit banii de autobuz, iar copii plecati in strainatate nu-mi trimit nimic. Dar chiria de pe apartamentul lor tot la mine vine.

Si totusi… daca n-as avea bani, de ce sa ma duc sa muncesc pe undeva, sa am grija de un copil, sa fac un lucru folositor, as putea sa beau, sau sa caut prin gunoaie. E sub demnitatea mea de pensionar sa mai muncesc ceva … asa ca e mai bine sa stau acasa.

Deci asta e o viata super tare. Mai mult, cand ma gandesc ca mi-am facut si pensie privata, vai de mine ce ma asteapta. Numa ca e vorba aia, pana la Dumnezeu te mananca sfintii.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: