Sa nu-mi zici mie ca nu e campanie

Am primit adineauri o scrisoare, tiparita pe hartie lucioasa, de la Adrian Inimaroiu, de fapt de la Primaria sectorului 4, unde se explica de ce abia acum au inceput investiile in sector.

Explicatia e simpla, abia anul trecut in decembrie au obtinut un credit de la nu stiu ce banca, in valoare de nu stiu cate milioane de euro.

Daca pana acum n-au investit decat 12 milioane de lei in tot sectorul, iar abia acum investesc bani si actiuni, pentru ca (chipurile) abia acum au facut rost de bani, sa fiu scuzat, dar ce au facut 3 ani de zile? Nu cumva au frecat-o  linistit pe banii publici?

Si cat de idiot sa fii ca in 2008 sa dai vina in continuare pe lipsa banilor, sperand ca cineva te crede?

Domnule Inimaroiu sunteti un mare idiot. Cum v-ati putut imagina ca noi vom crede asa ceva? Si ce rezolvati cu asfaltarea dintre blocuri? Macar daca ar fi fost facuta asa cum trebuie, nu in dorul lelii ca sa se vada o strada ca e neagra acum si nu alba, de praful depus de atatia ani. Pe langa asta, cum e posibil ca la nici o luna de cand ati asfaltat si ati avut scandal cu bordurile videanu, sa avem deja gropi pe strazile astea asfaltate? Si cum dracu se face ca dupa fiecare asfaltare vine unul sa sparga strada ca sa ridice canale sau te mai miri ce.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: