SAMSUNG si atat

Toata industria producatoare de televizoare e speriata si panicata de Samsung si LG. De ce? Pentru ca acestia doi au vanzari si nu numai vanzari ci volume uriase de vanzari. Cu alte cuvinte tot ce are omul in casa se rezuma la Samsung si LG. Si poate ca ei stiu mai bine, intrarea ( din spate ) la IFA Berlin este impanzita de steaguri Samsung. Si chiar mai mult decat atat:

samsung at ifa berlin

De altfel eu cred ca Samsung au cel mai mare spatiu de prezentare din cadrul evenimentului. Sa ma ajute cineva daca ma insel, dar interiorul este de-a dreptul impunator.

De la Samsung nu veti vedea multe lucruri, ci toata gama lor de televizoare (vedeti pozele), toata gama de laptopuri, toata gama de portabile, toata gama de tablete si nou introdusele galaxy note, dar si prototipele din gama samsung Wave 3. Wave 3 se pare a se dori viitorul lui Galaxy s2 de acum. Am butonat un telefon din ala, a crapat in secunda doi, iar aici iar dau vina pe Karma mea. In schimb nici prototipurile de tablete nu se miscau prea bine. Ce mi-a placut si am fost foarte impresionat au fost jucariile din gama Galaxy Note. Astept si versiuni cu tastatura adaptabila asa cum are iPhone/iPad de la Logitech. La fel cum am vazut cel mai subtire laptop, ma astept ca totul sa evolueze spre minimalist si performanta ridicata.

Nu cred ca am vazut (sau poate n-am fost atent – 8 ore cu 8 kile in spate, asa dintr-o data sunt destul de obositoare) replica Samsung la procesele pe care Apple i le-a intentat pentru patentele de la iPad si iPhone. In schimb am fost neplacut impresionat de faptul ca port.hu are aplicatie pentru televizoarele smart de la Samsung. Noi de ce nu avem nimic, nimeni?

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: