Sa protestam pentru caini

Eu nu inteleg de ce nu iese lumea in strada, de ce nu se fac proteste, unde sunt acum ONG-urile astea pentru protectia cainilor? De ce nu se leaga cu lanturi, de ce nu se duc sa se ia la bataie cu hingherii, uite cum maltrateaza saracele animale.

Trebuie sa raspunda in fata legii pentru asa ceva. Si animalele alea sunt oameni(!), au suflete. Se chinuie saracele. Uite le-au pus in niste custi cu gratii si zabrele. Se vor lovi cainii aia de gratii si zabrele si se vor rani.
Vreau sa merg la protest, unde se organizeaza protestul, in parcul Izvor? Sa mergem sa protestam ca asa ceva nu se mai poate. Sa mergem sa blocam circulatia. Sa facem petitii pe net, va rog eu sa le semnati.  Nu se poate, uite saracele animale ce patesc. Dumnezeuleee!! Imi smulg parul din cap.

 

In alta ordine de idei, cainii aia sunt luati de primarie, pe banii nostri, mutati de la stadionul national cu ocazia meciului si adusi inapoi. Tot pe banii nostri. Ba, felicitari! Imi dati si mie niste motorina din dubitza aia?

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: