Se ieftinește abonamentul pentru transportul public în București

Se ieftinește abonamentul pentru transportul public în București

Poate nu au calculat foarte bine sau poate e o ofertă nouă. Se scumpește călătoria cu autobuzul sau cu metroul, va fi 3 lei o călătorie, iar prețul va fi același pentru transportul de suprafață sau de subteran.

Însă se ieftinește abonamentul. Acum un abonament pentru toate liniile STB este lunar 50 de lei. La metrou abonamentul lunar este de 70 de lei. Adunat, 120 de lei pe lună.

Cu noile tarife, abonamentul pe 1 an va fi 1200 de lei, combinat STB cu metrou. Ceea ce înseamnă 100 de lei pe lună.

Da, e o investiție. Dai 1200 de lei odată, dar ai călătorii gratuite tot anul în București. Dacă faci un calcul e mai ieftin ca mașina. 1200 dai pe combustibil în două luni. E mai ieftin și dacă ai cumpăra bilete pentru o călătorie individuală. La 10 călătorii dai 30 de lei. 10 călătorii ai putea face într-o săptămână dacă te duci la birou.

Eu aș vedea asta ca o facilitate pe care să o ofere angajaților, companiile din Pipera sau ai căror angajați trebuie să facă naveta în fiecare zi.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

One thought on “Se ieftinește abonamentul pentru transportul public în București

Leave a Reply