Se modernizeaza transportul in comun

In final incepem sa ne miscam. Apar abonamentele unice RATB si Metrorex care vor costa doar 60 de lei. Vor fi disponibile doar pentru autobuzele care circula pe la mine, in versiunea beta testing, dar nu ma duc pana in Berceni ca sa cumpar abonamente. Si de undeva de la finalul lunii vor aparea si pe restul masinilor.

Cert e ca apar metrouri noi si pe linia cealalta, Dristor – Republica. Eu doar ma intreb cum dracu or sa circule astea intre Izvor si Eroilor, unde trebuie sa ai urechi tari la cum tiuie sinele, sau intre Crangasi si Basarab.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

6 thoughts on “Se modernizeaza transportul in comun

  1. eu in fiecare sapt circul cu metroul de la izv pana la republica si linia aia pot spune ca tiuie toata….e un dezastru sa mergi cu acel metrou…trebuie sa imi iau niste casti cred ….dak or fi de folos si alea….

  2. din nenumaratele ori cand am fost prin bucuresti , de cateva ori am mers si cu metroul ..si ce am zis eu …sa ia metroul de la gara de nord pana in regie …. oh my dear God !!!! Basarab-Crangasi e bestial …. daca incerci sa vorbesti cu persoana de langa tine mai bne te lasi pagubas …. oricum …sunt curios ce iese … in 2-3 saptamani iti fac o vizita piticule

  3. Probabil ca 60 roni daca iti vine sa surfezi si pe sus si pe sub pamant. Adica fostele abonamente de 20 roni intregi la metrou si 40 la ratb… Din ce am inteles preturile raman aceleasi numai ca se cumuleaza. Acuma nu stiu daca poti alege doar un mijloc de transport – adica abonament ba pe metrou, ba pe ratb – presupun ca nu, dar cine stie, nimic clar de la autoritati

  4. serios? de ce sa le cumuleze?!? n-ajunge ca acum trebuie sa le platesc pe amandoua, dar se deconteaza unul singur, din an in Paste… parca vad ca nu s-o mai deconta NIMIC…

  5. chiar k vorba lu iunna ….sa vezi blatisti de-acum innainte ….astia nu sunt sanatosi de la ratb si de la metrorex k ei singuri or sa ne faca sa circulam fara bilete….tzeapa lor….

Leave a Reply

%d bloggers like this: