Se strica iar DN1

Trecand peste toate aglomeratiile pe care le prindem in week-end pe DN1, in curand o sa avem iar parte de portiuni blocate, de gropi si firme care vor sa le asfalteze. Nu de alta, dar a aparut umezeala, vor veni zapada si gerul. Drept urmare dintr-un drum mic si aglomerat, o sa avem un drum si mai mic si blocat.
Respectiv, traseul Bucuresti – Ploiesti mai are vreo doua luni si va deveni impracticabil.

Asta ca sa nu zic de lucrarile de la Baneasa care sunt cele mai tampite si prost marcate lucrari de pe un drum national. Care mai si stau, ca bineinteles, in week-end nu se lucreaza si hai sa le stricam astora tot drumul.

In schimb, intr-un maxi taxi te mai lovesti si de indivizi “culti” care inteleg ce e ala un laptop si stiu sa iti respecte intimitatea atunci cand vor si ei sa vada la ce film te uiti. Ca deh … drumul e lung.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

2 thoughts on “Se strica iar DN1

  1. In seara asta am venit pe DN1 si, desi era destul de tarziu tot se circula prost. Nu vreau sa ma gandesc ce-o sa fie cand vor re(re)incepe lucrarile. Sunt fericita ca sunt sofer in Romania.

Leave a Reply

%d bloggers like this: