Sensation 2013 (the Source of White)

Am vazut adineauri ca s-a urcat pe Youtube clipul de la Sensation de anul acesta, asa ca ar trebui sa spun si eu cateva cuvinte.

Pentru cei care au fost anul trecut sau care stiu cu ce se mananca un spectacol international, parca prezentarea de la Bucuresti a palit in fata experientelor de afara. Si totusi, chiar daca ne asteptam la mai mult, am vazut sambata seara spectacolul care a castigat anul trecut premiul pentru cel mai bun show dance.

Sunt doua aspecte foarte bune de remarcat la acest show. Primul ar fi sonorizarea, foarte greu de realizat in Romexpo. S-a auzit perfect, oriunde si oricum.  Si al doilea atmosfera. A fost stunning. Cu oameni care n-au plecat pana la 5 dimineata. De fapt, aproape nimeni n-a plecat pana la finalul show-ului. Si nu din alt motiv, dar DJ-ii au rupt! Daca Mark Knight a fost cu un set clasic, la care ma asteptam si care a facut lumea sa fie acolo sus, iar NO DJ a tinut stilul sus, Funkerman, ultimul DJ, a venit si a dat cu toti de pamant pe ritmuri de breakbeat de ziceai ca petrecerea mai tine inca 10 ore nu ca se termina intr-o ora.

Am fost dezamagit de faptul ca White a pus muzica doar jumatate de ora, de faptul ca au fost mai putine efecte decat anul trecut. Au fost preturi foarte mari la bauturi, iar ideea de jetoane de 10 si 6 lei e o cretinatate. Mai bine ajustati-va preturile bauturilor pentru un singur tip de jetoane, ca nu o fi foc. Si sa va zic ca dupa ce am stat juma de ora la coada si am luat jetoane de 300 de lei, alaturi de casa de jetoane era o ghereta care vindea bere la cutie, la 6 lei? Iar ca la bar, berea de la dozator era la un standard 10 lei la 400 ml?

Dar show-ul a meritat. Daca organizatorii raman aceiasi pentru la anul, dar si pentru alte concerte, sper sa invete. Dar sper sa invete si altii. Pentru ca degeaba spunem ca avem turism de concerte in Romania, daca se aud vorbe ca anul asta la Sensation au fost turisti mai putini ca anul trecut.

 

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply