Soferii terorizati

Cam asa se comporta soferii zilele astea. Sunt complet terorizati de zvonul ca au pornit radarele noi. Si daca pana acum in Bucuresti se mai mergea pe unele strazi cu o viteza normala, acum nu se mai depaseste 40 km/h pe tronsoane de drum pe care limita e de 60. Exemple sunt Magheru, Kiseleff, Lascar Catargiu. Si nu ca ar exista vreun speriat care nu stie cum sa circule pe acolo. Nu! Toti circula asa. Si astfel mai apar cate unul sau altul care se chinuie sa treaca de ei intr-un mod sau altul.

Drept urmare ce trafic aglomerat era pana acum prin Bucuresti, el va deveni si mai sugrumat de viteza mica cu care se deplaseaza toata lumea, de frica unei amenzi de la politie. Si pe buna dreptate, amenda poate pica din orice motiv. Ca n-aveai centura, ca i s-a parut politistului ca vorbesti la telefon, ca i s-a parut ca ai trecut linia continua sau ca ai depasit fara sa semnalizezi, mai rau ca n-ai acordat prioritate pietonilor pe o trecere de pietoni unde doar el vede ca pietonii vor sa traverseze, avand in continuare piciorul pe trotuar.

Eu nu scriam asta daca nu se repeta fenomenul in fiecare zi. Daca era doar un sofer sau altul, ziceam ca asta mi se intampla, dar nu in fiecare zi si la orice ora.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply