Spectacole in Cismigiu

Am fost ieri, total intamplator prin Cismigiu, am vazut aceeasi pasi pe care i-a vazut Gramos si am mers dupa ei. Din pacate se pierd pe undeva pe alei … nu se mai vad si nici n-au mai aparut. In schimb, ma astept sa fi dus spre foisorul unde canta fanfara. Eh … m-am tot invartit si plimbat, pana cand am dat de un autobuz in mijlocul parcului. Am zis ca … ii fac poze si il dau in vileag. Apoi am vazut ca era cu numere de Bulgaria. Noi parca n-am intrat cu autobuzul in mijlocul parcului in Bulgaria.

Ma rog, in foisorul ala unde se mai intampla sa fie fanfara, s-a asezat orchesta asta din Bulgaria. N-am inteles de unde ce si cum prea exact, pentru ca n-am prins de la inceput. Dar, am facut doua video-uri … spre oftica Gramosilor cred.
Pentru voi, o melodie bulgareasca cantata de fetele bulgaroaice ziua la pranz stand in poarta (asta a fost traducerea, ca n-am auzit partea in engleza).


Simfonie.

In rest poze, se vad la mine pe flickr.

E interesant sa mergi prin parc … din cand in cand, in timpul saptamanii si sa te trezesti cu un concert ad-hoc, insa … e dezamagitor faptul ca lucrurile astea nu sunt promovate. N-am intrebat si nici nu stiu daca vor mai reveni si astazi sau nu.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply