SSD-uri noi PCIe M.2 de la ADATA

SSD-uri noi PCIe M.2 de la ADATA

ADATA® Technology, producător de top de module DRAM de înaltă performanță, produse NAND Flash și accesorii mobile, anunță lansarea unei noi serii de SSD-uri, ADATA LEGEND destinată creatorilor de conținut cu nevoi și bugete diferite. Noua seria include modelele ADATA LEGEND 740, 750 și 840.

Accelerează creativitatea

LEGEND 740 și 750 utilizează PCIe Gen3 x4 și NVMe 1.3 pentru a oferi viteze secvențiale de citire și scriere de până la 2.500/2.000 și respectiv 3.500/3.000 MB pe secundă, pentru a oferi creatorilor performanța de care au nevoie pentru o creativitate fără limitări. Specificațiile M.2 2280 acceptă cele mai recente platforme Intel® și AMD pentru utilizarea pe cele mai noi PC-uri, inclusiv desktop și laptop. Pentru utilizatorii care doresc un impuls suplimentar, LEGEND 840 profită de PCIe Gen4 x4 și NVMe 1.4 pentru a oferi viteze de citire și scriere de până la 5.000/4.500 MB pe secundă.

Productivitate neîntreruptă

Noile SSD-uri LEGEND 740, 750 și 840 sunt echipate cu SLC Caching și Host Memory Buffer pentru o productivitate fără probleme. Acest lucru asigură viteze aleatoare de citire/scriere 4K de până la 180K/200K, 480K/260K și respectiv 440K/400K IOPS. În ceea ce privește capacitatea, seria LEGEND vine cu o capacitate de până la 1 TB.

Protecție, acuratețe și fiabiliate  

Toate cele trei SSD-uri sunt echipate cu radiatoare de dimensiuni reduse și elegante, cu ornamente laterale. Radiatoarele de căldură nu numai că arată grozav, dar ajută și la menținerea temperaturii mai scăzute cu 15%, pentru performanță și stabilitate optimă. Cu Low-Density Parity Check și criptare AES pe 256 de biți, SSD-urile asigură transmisii precise de date și oferă securitate deplină. SSD-urile din seria LEGEND folosesc numai circuite integrate de înaltă calitate care au fost testate riguros pentru durabilitate maximă. Pentru mai multă liniște sufletească, acestea sunt susținute de o garanție de 5 ani.

Potrivit pentru gaming

LEGEND 840 poate fi instalat și pe o consolă PS5 ca unitate secundară, oferind utilizatorilor mai mult spațiu de stocare și încărcare mai rapidă a jocurilor[1].


[1] Acest produs a fost testat și confirmat a fi compatibil cu PS5. Viteza reală poate varia în funcție de configurațiile hardware și software. Pentru mai multe informații despre compatibilitate, vă rugăm să faceți click aici.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply