Strazile inchise cu ocazia summit-ului

Cu ocazia summit-ului NATO in Bucuresti se inchid strazile din preajma Palatului Parlamentului, Calea Victoriei si partial DN1 si Sos. Kiseleff. Partial, adica se va putea circula numai pe banda 1 in fiecare sens de mers.
summit bucuresti
Drept urmare ne asteptam la cozi interminabile, mai ales culoarul oficilalilor nu va putea fi traversat decat in anumite locuri speciale: Intersectia de la Sos Bucuresti ploiesti cu bd. Aerogarii, Arcul de Triumf, Sos. Kiseleff, Calea Victoriei cu bd Dacia, Calea Victoriei cu Bd. Regina Elisabeta, si Piata Natiunilor Unite.

summit bucuresti

In celelalte zone culoarul va fi strict delimitat si nu se va perminte accesul autovehiculelor pe acesta, sau incercarea de a-l traversa.

summit bucuresti

Dat fiind imaginile, eu ma gandesc, cum ajung la Casa Presei daca n-am voie sa traversez intersectia? Sau unde o parchez, daca nu o sa am voie sa parchez pe DN1. Eventual la astia de la Radio21 daca imi pastreaza si mie un loc 😛

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: