Suspendarea lui Basescu (LIVE)

Nicolae Vacaroiu:

“Speram ca aceasta sedinta sa nu aibe loc. […] mi-am dorit intoteauna ca tara asta sa depaseasca tensiunile, ura, intoleranta si sa ne punem umarul ca sa ajungem din urma tarile europene. ” “Nu mi-am dorit niciodata sa intrerup mandatul unui presedinte.” […] “Sunt covins ca toti colegii mei vor vota suspendarea” Nicolae Vacaroiu nu a precizat care va fi votul sau astazi, nu a dat de inteles ca va vota impotriva suspendarii, sau pentru suspendarea lui Traian Basescu.

Victor Ponta spera sa poata schimba ceva in clasa politica romana.
Da si noi dorim acelasi lucru. Am putea incepe cu tine, Titus Colratean care nu stie sa vorbeasca corect romaneste ( ce dracu o insemna etc pronuntat etc in loc de etcetera ?) .

Erau mai devreme 2 ţaţe (Norica Nicolai şi una de pe la PRM) pe Realitatea TV care se laudă cu gura mare că pe ele le-au votat poporul la fel ca şi pe Băsescu. Hooo, feteleee, la cratiţă. Au votat partidul nu feţele voastre de tiriste obosite.
N-o mai chemi fă pe nepoată-ta să butoneze pe la voturi p’acolo şi să-i arăţi ce frumos ie la Bucureşti ?

Big Sysadmin

Mircea Geoana:
“un moment de reculegere pentru Liviu Librescu”
Frate … tu esti idiot? Adica vii sa te dai smecher si sa il demiti pe Basescu si iti incepi alocutiunea cu ceva ce nu are legatura cu ce militezi tu de doua zile?

“Azi punem in discutie cauzele raului si deschidem usile dezbaterii pentru construirea unei noi Romanii”[…] “Ceea ce urmeaza sa stabilim astazi aici, este cat de grave sunt faptele Presedintelui” […] “Nu poate fi vorba de construirea unui stat democratic fara ca cetatenii sai sa aibe incredere in justitie”

Frate … nu te mai urmaresc … arunci cu noroi in tine. Exact ce ai acuzat, exact de asta esti acuzat si tu. Multumesc.
Atat gandesc parlamentarii romani. Astia au ajuns acolo pe niste liste … pentru ca … noi am ales partidele lor, iar ele … au desemnat oamenii de interes.

Da’ sa-i suspende frate pe toti! Si pe Basescu, si pe Giurgiu, si pe Becali… sa-l suspende pe “Tweety”, pe Vadim, pe Vintu, pe “Felix”, sa-l suspende si pe Cartarescu, frate, sa-l suspende pe Bodu… sa suspende stadioane, sa suspende campionatul! Sa suspende ziare, televiziuni, sa suspende Justitia, sa suspende SRI… sa suspende circul asta! sa suspende tot nene! Sa ne suspende pe toti! Si sa o luam de la 0. Dar pe bune! Dup’-aia sa ne vedem toti de treaba si atunci sa te tii: ce Germania, ce Franta, ce Marea Britanie. O sa ii ajungem pe toti din urma… Ca Fat Frmuos, intr-o zi, cat altii in 100 de ani!!

Madalin Ghica

Vasile Blaga:
“Presedintele nu trebuie sa fie un actor pasiv. Este evident ca nu avem de a face cu o incalcare a constitutiei, o reglare de conturi si nimic mai mult. […] insa cei care ataca cu asemenea inversunare traiesc cu spaima lui si nimic mai mult. […] Reactia violenta a grupurilor reunite azi impotriva presedintelui, e un mod de a face politica daunator pentru tara, un mod de a face politica impotriva caruia Traian Basescu a considerat sa actioneze pentru a proteja interesele poporului. […] Partidul Democrat a fost eliminat de la guvernare, iar acum se urmareste eliminarea presedintelui […] ii deranjeaza pentru ca a vorbit deschis impotrvia coruptiei. ”

Vadim:

“Impus ca presedinte de catre o forta straina”

Oradeanul: impus cu forta de Darth Vader

OK … eu rad.

Marko Bela:
“Regret ca Traian Basescu nu a inteles acum […] nu credem ca in aceasta clipa vom fi la rascruce de drumuri […] nu credem ca tot ce am inceput in 89 ar trebui aruncat la gunoi. […] Trebuie sa rezolvam problema coruptiei […] ”

Daca ar vorbi corect romaneste, daca ar fi roman … ne-ar fi fost buna gandirea lui, astfel, toata lumea il ignora, pentru ca are impresia ca isi vrea Transilvania. Ceea ce nu m-ar mira daca ar urmari.

Voiculescu:

“Atunci cand a urat poporului Sa traiti Bine s-a gandit tot la el […] Nu l-am auzit sa cheme in tara pe cei plecati sa munceasca afara […] S-a pierdut in batalii inutile […] O tara progreseaza doar prin viziunea conducatorilor sai. ”

Bai frate … de cuvinte suntem satuli. Vrem si ceva actiune. Vrem sa nu te mai vedem pe tine, vrem sa vinzi antenele sau sa le patronezi doar pe el, nu si un partid. Pentru ca prostiile pe care le faci la antene, se afla ele, se stiu. De asta nu stai tu linistit acum.

Voiculescu:
“Va propun ca dupa ce il suspendam pe Basescu sa ramanem 5 minute in sala, sa vedem demisia”

Boureanu:
“Tulburarea unor oameni carora le-a stricat sistematic jocul. Si daca tot s-a vorbit aici de drepturile si obligatiile sefului statului […] , dupa constitutie presedintele ar avea un singur drept. Dreptul de a tace, orice ar spune ar trebui folosit impotriva sa. Domnilor Liberali, nu avem nevoie de un presedinte pentru linistea noastra, avem nevoie de un presedinte jucator pentru linistea romanilor. […] Ceea ce se intampla astazi aici, e un caz in care parlamentul nesocoteste avizul garantului constituitiei, pentru ca decizia curtii constitutionale nu convine. […] Ieri Mircea Geoana incerca sa destabilizeze si sa discrediteze 4 institutii. […] De ce nu vine Geoana sa zica ca: Da … noi vrem suspendarea lui Basescu pentru ca nu tace din gura. ”

Victor Ponta:
“Draga Traiane, ai grija unde te muti si cine iti e vecin, sa stingi lumina si sa speram ca dupa tine va fi un alt fel de presedinte. […] Am primit si un cadou, e o clepsidra … are 5 minute. […] O va intoarce si din acel moment, poate Romania va putea sa traiasca bine. ”

Cat de mult … se pot musamaliza lucrurile? Inca ma intreb, pana unde se pot duce?

Cosmin Gusa:
“Ne aflam intr-un moment de cumpana si observ ca unii colegi, confunda acest moment cu un concurs de injuraturi. […] Felicit PSD ca au dus la capat o asemenea initiativa. Un vot contrar este o contributie la subminarea administratiei nationale.”

Radu Berceanu:
“imediat cum curtea constitutionala a dat o decizie care nu a mai placut, imediat au aparut biletelele. […] cine sunt cei care incearca aceasta executie politica? PSD – PNL / PRM -UDMR  si era sa uit PC care si asa nu are o mare importanta. Ce ar putea sa aibe in comun PSD-ul cu PNL -ul ? [..] O serie intreaga de lucruri care nu sunt de natura politica si care nu sunt de aici din parlament.  […] “

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

4 thoughts on “Suspendarea lui Basescu (LIVE)

Leave a Reply