Te dreacu’

Stau in pat, cocosat spre scaun, pe care il stii. Ca doar n-ai stat tu pe el, dar au stat sticlele de bere, si paharele de vin, pe care DeCe n-a reusit decat sa le dea pe jos, sa le verse si sa imi pateze covorul. Deci e inca cu urme.
Dupa cum ziceam, stau si citesc, mai fumez o tigare, mai bag o gura de bere, sau cura … pentru ca la 1 jumate e deja de efect.

Si ma mir, ca doar e primul blog pe care-l citesc, de cand ai trecut pe la mine prin pat. Si ai fost pasional la mine in pat, cu efecte de lumini si sange, cu gudureli pe care nici Anca nu le-ar putea face.
Revenind la blog, daca ai sange ai putea face banu, nu trebuie nimeni sa-l cace, insa, trebuie sa mearga si berea pe langa el, ca de nu, n-are nici un sens. Sunt doar chestii ieftine, ce le gasim la colt de strada pe Lipscani sau pe unde se construieste pasajul ala acum, desi nu imi este inca clar daca s-au mutat de acolo sau nu, iar daca vrei sigur iti recomand pe Victoriei noaptea, le vad din mers.

Iar camasa mea e descheiata la maneci, inca nu suflecate, si la doi nasturi. E una din camasile alea pentru televizor, care nu strica diafragma, dar care dau bine in cadru si scot fatza in evidenta. Insa tu nu esti sec, dar stai si scoti in evidenta doar anumite aspecte, atat timp cat wordpress 2.3 iti permite sa taguiesti atatea lucruri. Dar, nu-i bai, atat timp cat te consideri mai mult timp la inceput, respectiv novice, ai sanse mari sa inveti mai multe si sa stii cum sa fii, in timp, deasupra tuturor.

Si, sa te oftici ca nu ti-am dat link, dar nu conteaza, esti leu, vei intelege.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply