Televiziunea H 2.0

S-a lansat in seara asta televiziunea H 2.0. Am ajuns si la nivelul 2.0, drept urmare si televiziunea trebuie sa se modifice. Asa incat la H  2.0 avem Jurnal 2.0, talk-showul Restart Romania 2.0, Proiect Romania 2.0, dar si emisiuni ca Focus Grup  si emisiunile educative pe care le-ati urmarit pana acum pe canalul TVRM.

O puteti vedea live aici:

 

Spicuind din comunicatul de presa aflam ca:

 

Televiziunea H 2.0 păstrează în continuare profilul educaţional în emisiunile care vor fi difuzate într-o nouă grilă de programe, începând de joi 23 februarie.

 

PROIECT ROMANIA 2.0 are pe lângă televiziune, radio, presă scrisă, un Institut de sondaje care va livra zilnic sondaje profesioniste. Proiectul va avea şi o platformă online care va încerca să integreze în spaţiul virtual celelalte componente. Poriectul va avea un centru de evenimente care poate organiza conferinţe şi dezbateri. De asemenea,  Proiectul va avea o şcoala de tineri lideri politici.

 

Sebastian Lăzăroiu este directorul Proiect Romania 2.0 şi coordonează o echipă de tineri împreună cu care a declarat că doreşte să « îmblânzească viitorul ».

 

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: