Teoria conspirației: 5G-ul și Academia Română

Teoria conspirației: 5G-ul și Academia Română

Acum în era comunicării, se pare că această interacțiune este și cea mai deficitară. Deși comunicăm mai mult, ne informăm mai puțin și suntem separați de Facebook în aceste bisericuțe mici, care nu sunt cele mai eficiente.

De asta am aflat eu cu întârziere de comunicatul Academiei Române, pe care îl vedeți mai jos, după ce l-au șters de pe site. Deci nici bula mea de Facebook nu este corectă – da, încă mai pierd vremea pe rețeaua aia socială, în niște grupuri intelectuale și dubioase.

Dar cei din academie zici că s-au uitat la clipul meu de pe Youtube și nu au înțeles nimic din el. Drept urmare au dat același comunicat despre care am vorbit eu acum câteva luni.

Sau o fi fost vreo problemă în siteul Acamdemiei Române, era comunicatul pregătit cu atenție, nepublicat și ei l-au făcut public, când au făcut o actualizare a bazei de date sau ceva. Comunicatul este aici:

Comunicat Academie Tehnologia5G page 001 2

Dar mai haios este un comunicat pe care l-am primit pe mail, din partea unei organizații care se intitulează APC și are ceva cu protecția consumatorilor, dar care se adreseaza direct lui Iohannis și îi cere să nu se sperie de atacurile sponsorizate de producătorii și furnizorii de servicii 5G.
Tot aici se speră că România va redeveni acea țară stăpână pe bogațiile ei, pe deciziile ei, capabilă să-și hotărască singură poziția pe care o merită pe harta lumii.

Și eu nu știam de ce mă doare capul de două zile. E fix din momentul în care Orange a dat drumul la 5G în tot Bucureștiul.

Bine, nu trebuie să suspectăm Academia – cu tot respectul pentru istorie și nume – de prea multă (adjectiv lipsă), atât timp cât au trecut prin lucruri la fel de penibile și nu s-au vindecat.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply