Unboxing Samsung Galaxy Note 20 ULTRA 5G

Unboxing Samsung Galaxy Note 20 ULTRA 5G

În programul Orange Smartphone Tester am primit la joacă telefonul Samsung Galaxy Note 20 ULTRA 5G. Mă joc cu el două săptămâni, pentru a vedea cât de bun este telefonul pentru a fi folosit în fiecare zi.

Pentru că e primul Note pe care îl am, sunt curios în această experiență să descopăr toate funcționalitățile pe care le iubesc cei care folosesc versiunea precedentă a telefonului. Telefoane Samsung am tot avut.
Pentru că Orange a lansat deja rețeaua 5G în România și pentru că are acoperire de 100% în București sunt curios să merg prin zone în care pot testa rețaua Orange.
Până acum am găsit la două blocuri distanță o viteză de 200 mbps pe 5G. E clar o viteză îmbunătățită față de viteza mică de pe 4G. Dar nu numai despre viteză este rețeaua 5G, ci despre latență și despre numărul mult mai mare de dispozitive care pot profita de banda asta. Despre aceste aspecte tehnice mai discutăm. Până atunci să ne uităm la telefon.

Cum arată prima dată când a fost scos din cutie, Samsung Galaxy Note 20 ULTRA 5G. Cum arată ceasul Samsung Watch 3. Care e prima impresie a telefonului.

Dacă ai propuneri și întrebări despre telefon, te rog scrie-le în comentarii. Voi răspunde cu siguranță în cadrul reviewului detaliat.

Merită să îți iei Samsung Galaxy Note 20 ULTRA 5G?
E chiar atât de lăudat Samsung Galaxy Note 20 ULTRA 5G?
E chiar atât de bun Samsung Galaxy Note 20 ULTRA 5G?
Ce alte întrebări ai mai avea?

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply