Teroarea Presei

Am ajuns intr-un moment in care presa face si desface o groaza de chestii. Din presa se afla cazurile de coruptie, din presa se desfac scandalurile politice, tot aici se afla ultimele crime si ultimele accidente rutiere.  De cate ori nu a ajuns presa inaintea ambulantei sau politiei la un accident, de cate ori o pana de curent nu s-a rezolvat decat dupa ce presa s-a isterizat ca nu au curent bietii oameni ca sa le faca rating.

Adica am ajuns intr-un moment in care daca vrem sa se realizeze ceva in tara asta trebuie sa mergem intai cu jalba la televiziuni, sa aparem pe post, iar apoi sa putem injura si solicita autoritatile. Mai rau, in cazurile in care se ia curentul se prefera sa se sune intai la presa, iar abia apoi la electrica si mai rau, presa ajunge sa faca pe dispecerul sa sune la electrica ca nu stiu cine din catunul cutare din muntele xulescu nu are curent.

Pe langa asta si presa sta si ataca intr-un mod direct si fara sa isi asume nimic. Dar asta e un alt moment despre care vom mai discuta.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: