Tot ce are butoane

Ebu.ro – un site de calculatoare, lansat inainte de craciun, ce vinde tot ce are butoane. Adica va puteti lua de acolo si un cuptor cu microunde, iar daca vreti sa va faceti cadou un set de boxe, ele vin singure acasa, pentru ca firma asigura transport gratuit pentru comenzile de minim 100 lei.

Petru ca ei zic ca dau bani bloggerilor care fac un review al sitului, sa zicem cateva cuvinte despre pagina:
– culori placut alese, verdele cu albastrul dau bine in pagina, pagina are 3 ecrane deci nu e obositoare.
– nu-mi place ca in pagina sectiunii (sa zicem reportofoane) nu mai gasesc trimitere in stanga catre prima pagina, sau catre alte sectiuni.
– as vedea mai mare butonul de ordonare dupa pret pe site, asta ca stiu ca sa ma orientez dupa pret
– teoretic n-ar fi greu sa compar 3 produse, dar daca n-am o bula de tip hint … hello, uite aici un ajutor, nu ma prind foarte usor sa compar produsele.
– as descrie mai mult sectiunile, spre exemplu componente si accesorii. Chiar daca se gasesc mai jos, as face o poveste mai interesanta pentru ele, astfel incat sa fiu interesat sa vad ceva acolo, altfel ma sperii si nu stiu ce sa fac, sa inchid sau sa dau pe altceva.
– daca ma uit la o poza si dau back … nu vreau sa ma scoata in pagina de dinainte. Hate that ajax.
– la cautare daca da cu virgula, adica daca nu gaseste un raspuns sa dea niste linkuri generale, nu cumva ai dori … aia, aia, sau ailalta?

Si e bine ca e beta situl asta, mai aveti de imbunatatit si nu va laudati ca uite ce site am facut si hai sa ne laudam. E bine, doar denumirea. Ma rog si ideea de review, aduce links.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d