Trafic gratuit pentru aplicatia What’sApp

Cu un titlu pompos Cosmote anunta astazi trafic gratuit pentru aplicatia What’sApp in reteaua lor.

Pacaleala e insa alta si e misto. Nu de alta dar What’sApp nu consuma mai mult de cinci mega pe luna, iar toate pozele transferate acolo sunt micsorate de catre aplicatie si oricum sunt nesemnificative. Pacaleala e ca daca ai aplicatia whatsapp deschisa, ai nevoie de 3G, daca ai 3G deschis nu il folosesti doar pentru aplicatie, sigur telefonul tau va folosi si altele si va face trafic suficient in retea, astfel incat sa si platesti internetul.
Deci pacaleala e sa tii conexiunea de 3G deschisa pe cosmote, ca sa poti face trafic, ca sa platesti.

Partea buna in toata treaba asta, dupa ce au pulsat foarte mult pentru telefoane destepte, acum se pulseaza in aplicatii. Pentru ca degeaba ai un telefon destept daca tii conexiunea de date oprita, daca nu intri sa citesti stiri de pe mobil, daca in metrou doar te joci chestii ciudate.

Cred ca ar trebui promovate intens si mai ales dezvoltate aplicatii pentru mobil. Si mai ales, invatati oamenii ce sa faca cu telefonul mobil, poze -> facebook, internet -> stiri, muzica -> youtube,zonga,deezer, etc. Si toate pe o conexiune 3G. Nu zic de 4G, nu inca.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply