Traian Basescu nu va fi prim ministru

Traian Basescu nu va fi prim ministru

[cititi acest text cu voce grava, de pastor, atenta si apasand fiecare cuvant]

Buna seara si bine v-am gasit stimati telespectatori de Antena 3. Suntem aici, intr-un moment maxim pentru tara. Un moment important. Un moment istoric. In aceasta seara se scrie istorie aici. Se apasa niste butoane, niste taste si se scrie istorie. Imi amintesc ca pe vremuri, istoria se scria in locuri selecte si distinse alaturi de intelectualii vremii. Acum istoria se scrie aici, pe internet.

 

TRAIAN BASESCU!

Asa este doamnelor si domnilor. Traian Basescu! Aceasta” creatură gelatinoasă din adâncuri cu tentacule otrăvite şi aripi de liliac” – sursa. Acest rau al Romaniei de 10 ani de zile, ales, reales, suspendat de doua ori si nesuspendat printr-un referendum. Tot de doua ori. Acest Traian Basescu doamnelor si domnilor NU VA FI prim ministru doamnelor si domnilor. Nu se poate asa ceva! Intr-o Romanie curata, a bunului simt. Intr-o Romanie frumoasa, noi nu il putem avea pe Traian Basescu prim ministru! Nu se poate asa ceva.

Acest Klaus Werner Iohannis NU IL va pune pe Traian Basescu prim ministru.

Si asta dintr-un simplu motiv, doamnelor si domnilor. Traian Basescu este in continuare presedintele Romaniei. In schimb prim ministru este domnul, Dumnezeul si mentorul nostru Victor Ponta. Asa este, doamnelor si domnilor. Traim vremuri istorice! Victor Ponta este primul ministru al Romaniei. Si domnul Victor Ponta nu isi da demisia. Nu isi va da demisia. Drept urmare nu are cum sa fie Traian Basescu premier.

10700519_914425148571037_1286630366385226122_o

Ok! Acum trecand peste gluma si pamflet, daca voi credeti ca Basescu va fi premier si ca va fi pus de Iohannis va inselati. Nu exista nici un semn ca PSD-ul se va rupe. Din contra, acolo exista o lupta stupida si tampita pentru putere, in loc ca oamenii aia sa isi rezolve probleme interne si sa isi faca partidul sa functioneze. Pentru ca sa fim sinceri, in momentul de fata PSD nu mai poate fi numit partid. Poate fi numit foarte simplu, adunatura de hoti, adunatura de corupti, lista celor 38 de parlamentari care sunt cercetati si carora nu li se permite ridicarea imunitatii parlamentare.

Drept urmare mai bine facem PSD-ul sa mearga si il lasam la guvernare, ca e bun. Ar fi bun, v-ar creste pensiile, dar trebuie sa stea cineva cu bata pe ei, ca sa isi faca treaba calumea.

Sa revenim.

TRAIAN BASESCU!

Traian Basescu nu poate fi premier. Asta pentru ca n-are nici o treaba cu asta. Nu este in Parlament. Va fi in PMP atunci cand nu va mai fi presedinte, pe 22 decembrie. Dar pana atunci va mai trece mult. Si in continuare Victor Ponta va fi primul ministru.

Pe langa asta, PMP nu are treaba cu nimeni. Este un partid mic, proaspat si nou. Nu are nici un fel de alianta si nici un fel de legatura cu Blaga de la PDL, cu Iohannis sau Ludovic Orban sau Crin Antonescu de la PNL, dar nici cu Victor Ponta de la PSD. Deci n-are cum sa ii bage in seama. Si nu o sa va ganditi ca Ponta il accepta pe Basescu in PSD.

Revenind. Alianta din Parlament este in momentul de fata formata din PSD, UNPR si PC. E si UDMR pe acolo pe undeva. Astia sunt oamenii de la Putere. Nu exista nici o idee sau apreciere ca acesti oameni vor parasi puterea, ca vor avea loc demisii din PSD sau ceva de genul asta. Asa incat, relaxati-va. Spalati-va pe cap, nu pe creier. Si folositi un sampon anti matreata, care sa miroasa si frumos.

E atat de simplu, Basescu nu poate fi premier. Cel putin pana in 2016, la alegerile generale, nu.

 

Si mai zic o chestie. Ponta e bun ca prim ministru. Nu am eu chef si nu avem bani de alte algeri. Relaxati-va! Stati sa facem niste autostrazi, sa se puna cineva cu bata pe ei sa lege Sibiul de granita, pe autostrada si dupa aia mai vedem.

Va multumesc! Share pentru fanii Antena 3 va rog.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: