Trimite cadouri de Craciun pe Facebook.

De data asta hai sa renuntam la mailurile alea siropoase trimise catre toti abonatii de craciun. Bine, le acceptam pe alea de la firme, dau bine, e totul ok, hai sa vedem si ce oferte au (daca fac reduceri), aici da. Dar sa renuntam la mailurile cu Isus mic atasat in poze. Avem Facebook acum. Acolo e un wall, mesaje, care sunt atat de efemere si atat de volatile incat se muleaza foarte bine cu ocazia sarbatorilor.
Adica e Craciunul totusi, daca tot vrem sa fim mai buni cu ocazia acestei sarbatori, daca tot vrem sa ne aducem aminte de unii si de altii, atunci hai sa nu ii agasam cu mailuri inutile, cu urari pe care poate nu sunt cele mai potrivite in contexte. Hai sa fim mai buni si sa nu spamam. Petrom a creat  harta Craciunului, o aplicatie de facebook care iti trimite, o steluta pentru un prieten, o inima pentru o persoana iubita sau o luminita calda pentru cineva din familie.

petrom aplicatie craciun harta craciunului trimite felicitari pe net facebook

Apoi vezi cum steluta, inima sau luminita ta calatoreste catre orasul in care e prietenul tau.

Mai sunt si alte aplicatii din astea create de romani pentru facebook? Da? Care?

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply