Tu iti pozezi masina dupa ce o parchezi?

Fiecare dintre voi are un telefon cu camera foto. Fiecare dintre voi face poze cu telefonul des, probabil mai des decat cu aparatul foto, iar telefonul mobil e de fiecare data in buzunar.

Am vazut filmele astea de la Silviu, mi-am facut cruce si in secunda doi mi-am amintit ca vreau pistol.

Dupa ce m-am mai calmat, mi-am amintit ca eu obisnuiesc sa-mi pozez masina atunci cand o parchez in alta parte decat in locurile de parcare autorizate. Adica la munca, udeva sau acasa pe locul vreunui vecin care imi ridica stergatoarele. De fapt asta e si motivul pentru care eu nu ies cu masina in intervalul 10 – 18 la vreo intalnire in oras. Prefer sa merg cu mijloacele de transport sau cu taxi, ceva. Asta pentru ca nu gasesti loc de parcare si mai dai si de destepti din astia.

La ce mi-ar folosi poza respectiva? Pai la acuzatia de furt. Uite domnul politist, am pozat masina acum doua ore aici, era aici, acum nu mai e, cineva a furat-o. Si pentru ca politistii nostri se cred in CSI sau au vazut prea multe filme de genul asta, vad ca s-au apucat sa urmareasca pe camerele video de prin oras imaginile pentru a descoperi diverse persoane, oameni, evenimente. Cealtalta poveste e ca s-au inmultit camerele de supraveghere in oras ceva de speriat.

Revenind la evenimentul neplacut de a fi ridicata masina. Pai se rezolva simplu, se ia o bata, un pistol – vedeti de ce vreau pistol – si se merge peste baietii aia, mai ceva decat a facut tipul ala. Daca nu ma lasa sa plec, as putea sa o fac cu un tractor, are cineva un tractor?

Acum mai am o intrebare, se numeste infractiune darea jos a unui indicator rutier de pe stalp? Indicator pus pe stalp ca asa vrea cineva, eventual firma de ridicari, ca sigur nu exista autorizare, acte, orice altceva pentru acel indicator.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: