Turneul piticu.ro de toamna

Daca tot zicea webmyc ca intru in turneu week-end-ul asta macar sa afisam programul sa stie lumea.
Drept urmare maine mergem la Constanta sa ne vedem cu grupul twitteristilor anonimi de la malul marii. Seara va fi udata cu petrecere pe plaja, bautura si ce alte surprize apar pe parcurs.

Sambata turneul continua la Bucuresti cu intalniri de afaceri si simpozioane dimineata, iar dupa-amiaza plecarea la Praga pentru intalnirea cu bloggerii din diaspora.
Sambata seara cazarea la Intercontinental in Praga, urmata de petrecerea diasporei. (care esti prin Cehia da de stire sa te sun sau suna-ma ca de data asta am roaming).
Duminica dimineata vizita de lucru la mall pentru vizitarea celor mai importante realizari in domeniul comertului pentru public, dar si prezentarea filmelor ce vor rula in Romania in urmatoarele luni.
Dupa amiaza va fi stropita cu un vin dulce, o plimbare pe coline sau vreun alt eveniment organizat de diaspora, iar la 12 noaptea, luni, aterizez pe Otopeni – sesiune de autografe la politia de frontiera.

Cu alte cuvinte astept sa ne vedem ca doar nu vreau sa stau singur 3 zile aiurea.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply