Un Fiat 500 pentru cumparaturile online

Un Fiat 500 pentru cumparaturile online

Cei care fac cumparaturi online in perioada 1 – 31 august au sansa sa castige un Fiat 500.  PayU impreuna cu Visa vor sa incurajeze plata online, oferind premii clientilor care folosesc cardul la cumparaturi si cumpara de la magazinele online. Asa incat au pus la cale o idee ingenioasa. Pe siteul concursului puteti vedea ce premii se castiga: camere foto, ipad-uri, laptopuri sau marele premiu. Faceti cumparaturile in magazinele partenere,  (activare.ro, asigura.ro, autovit.ro, cosmote.ro, fashiondays.ro, fundeal.ro, myticket.ro, paravion.ro, pcgarage.ro, starshiners.ro)   si aveti sansa sa castigati. De exemplu, iti platesti factura de mobil online, iar astfel  contribui la dezghetarea premiilor.

E atat de simplu, iar participand la concurs in numar mai mare vedeti cum se topeste mai repede gheata din jurul premiilor. Detaliile concursului sunt aici.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: