E bine sa fii handicapat

E bine sa fii handicapat

Persoanele cu dizabilitati, handicapatii cum li se zice in termen popular, au parte de cele mai bune lucruri in viata. Au pensii de la stat, nu trebuie sa munceasca, au ajutoare de la stat, au reduceri la taxe si asa mai departe, dar mai mult, au locuri de parcare la mall.

259488 10151178978211204 366773034 o

Nu imi dau seama daca fiind handicapat iti poti permite X6, dar nu m-ar mira. Masina aia e potrivita pentru handicapati, oferindu-le toate masurile de siguranta si confort chiar atunci cand handicapul ii impiedica sa fie normali.

Ciprian zicea pe Facebook ca: in tari civilizate, persoanele cu handicap au o carteluta magnetica pe care o folosesc la semnul de rezervat. Daca nu ai folosit carteluta, semnul afiseaza cu rosu “va rugam chemati politia” si emite si un semnal acustic pentru a atrage atentia trecatorilor.

Acum nu stiu daca asta cu X6 e handicapat pe bune sau doar handicapat doar ca sa fie si el handicapat. Dar la Baneasa,  ieri toate locurile de parcare de handicapati erau ocupate. Mai mult, cand faceam poza, astepta un mercedes sa intre in locurile acelea.

 

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply