Un nou tun de la Primăria Capitalei (și toată lumea îl va aproba)

Un nou tun de la Primăria Capitalei (și toată lumea îl va aproba)

Văd o știre că în București, Compania de parcări a Capitalei își va cumpăra sute de parcometre de 7.300 de euro bucata și câteva zeci de mașini electrice. Spotmedia

Nu critic, nu zic nimic, nu fac nimic.

Dar eu folosesc doar TPark, Parking Bucuresti și nu mai știu cum se cheamă cealaltă aplicație de parcare din București. Cine mai folosește bani cash ca să plătească parcarea. De ce ai face așa ceva, dacă ai un telefon pentru a face plata parcării. De ce ai folosi un parcometru?

Întreb serios aici.

Altfel, asta arată fix ca o țeapă din asta, de unde să luăm bani publici și să îi aruncăm aievea.

7300 de euro un parcometru înseamnă fix un salariu de om, care poate verifica dacă mașina respectivă este parcată corect sau nu. 10 luni de salariu. În 10 luni au timp oamenii să se obișnuiască să plătească atât amenzile, dar și parcarea în aplicația primăriei sau în TPark sau cealaltă aplicație.

De ce să dai bani pentru niște chestii fizice, decât dacă e un contract politic, cu șpăgi frumoase, pentru parcări pe care nu le va plăti nimeni, nu înțeleg.

De altfel, DNA ar putea să deschidă de acum ancheta. Dar nici DNA nu mai avem, iar toată lumea e fericită cu asta. Cu noile parcări din București si modalitatea de parcare la parcometru, la cei care iau șpaga pentru asta, la cei care dau șpagă și așa mai departe.

Cât mai avem până când nu va mai fi Nicușor primar? Pot să candidez eu?

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply