Unde îți repari macbook-ul în București

Unde îți repari macbook-ul în București

Din când în când trebuie să faci revizia laptopurilor sau pur și simplu apar deficiențe de funcționare și trebuie să mai faci schimbări. Eu am macbook-ul ăsta din 2016, dar el e de fapt versiunea 2012, prima cu ecran Retina. Și-a făcut banii și-a mâncat pâinea, dar tot mai duce și este practic singurul calculator de pe care îmi place să tastez și pe care reușesc să scriu ușor. Dacă le-a ieșit ceva celor de la Apple a fost tastatura asta incredibil de ușoară și naturală.

Laptopul poate fi el depășit tehnic, pentru că sunt procesoare mai noi pe piață, dar încă nu e depășit moral. E ca și cum ar fi un calculator mai bătrân și mai inteligent care a văzut multe a viața lui și care a și băut mult.

A trebuit să îi schimb coolerul, pentru că după atâta timp și coolerele obosesc sau pur și simplu încetează să mai funcționeze. Am căutat reparații Macboook București și am ajuns pe siteul ăsta unde am găsit datele de contact, un număr de telefon, o adresă de mail și adresa firmei. Am considerat că e bine să dau un mail, poate are timp să-mi răspundă când este liber, să pot să mă duc să schimb coolerele de la Mac, ca să nu dureze mult. pentru că e laptopul de pe care lucrez.

Eu nu vreau să dau sfaturi despre cum să își facă cineva business-ul, dar consider că în 2020, orice fel de business ai avea, trebuie să fii conectabil și să răspunzi într-un inteval acceptabil. Poate nu răspunzi seara când ai primit mailul, dar a doua zi dimineața, găsești un interval la cafea ca să te ocupi de mailuri. De asta mi-a părut puțin rău când l-am sunat pe Alex și involuntar mi-a scăpat: salut, ți-am trimis un mail.

În schimb băiatul de la reparații macbook București este mișto. Are o dexteritate atunci când desface șuruburile pe care eu încă nu am deprins-o. Drept urmare de când m-am dus la el, am plecat în 5 minute, cu ventilatoarele schimbate, cu test și cu glumele despre ce peripeții am avut eu prin alte service-uri cu Macbook-ul. Practic alții au reușit să-mi încurce șuruburile prin laptop, iar băiatul ăsta le-a descoperit dintr-o privire.

La baiatul ăsta prețurile sunt mai mici decât în altă parte, atât la componente cât și la service. Și pare mult mai prietenos decât ce avem la alte firme care repară mac-uri, care îți spun o sumedenie de termeni și condiții și prețuri care să te sperie și să nu te facă să te duci la ei. Acum când e vorba de reparat produse Apple, nu e foarte greu. Am descoperit și eu după ce am deschis laptopul. Ai nevoie însă de tool-urile necesare și de piesele necesare.

Eu am fost la el și am fost mulțumit, acesta a fost și motivul pentru care am scris acest articol. Pentru că afacerile bune merită promovate. Acum mi-am luat și cooler pad, pentru că de mult doream unul și nu știam de ce am făcut asta până acum.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply