Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

6 thoughts on “Timisoara nu-l vrea pe Vadim

  1. Hai sa fim seriosi… Am si eu destui dintisori impotriva lui Vadim si a marelui partid, dar aici e deja vorba de vandalizare. Si apoi, ce au avut cu bietul sediu de partid… auzi, i-au luat placutza de la usa si au umblat la contorul de gaze. Mai bine il terorizau personal cu scrisori si telefoane decat sa scrie tampenii pe ziduri… Pe cine lezeaza? Pe Vadim sau pe bietul trecator amarat care mai vede pe strada inca o inscriptie obscena. Sursa de invatat copiii la prostii! Protestati oameni buni… dar faceti-o cu cap si gandita nu numa de dragul de a protesta! Si apoi ce a rezultat din asta? Inca o stire de mare importanta pentru tara la jurnalul de la ora 5… Yupiiiii!

  2. bietul sediu de partid… ce-au avut cu el! Mai bine vin la bucuresti baietii si’l “trateaza” cu ceva pe vadim!
    On a second thought: presupun ca vadim insusi a pus sa se faca aceasta vandalizare, pentru o publicitate mai mare… (ce rau sunt!)

  3. 1. “Timisoara nu-l vrea pe Vadim” …. rectific piticule …. NIMENI NU IL VREA PE VAIDM !!!

    2. Auzi la moshu` ala .. “Cum au vazut ca domnul presedinte creste in sondaje …. ” … Unde draq creste in sondaje ??? ca si Beeecali are procentaj mai mare decat el 🙂

Leave a Reply

%d bloggers like this: