Vanghelie face campanie electorala

Va era dor, nu? De cand cu scandalurile cu consilierii care au plecat in Miami pe bani publici, n-ati mai auzit nimic de Marian (asa e scris) Vanghelie.

Eh … uite ca aud eu. Si nici nu mai stau in sectorul dansului. Sau, a aflat ca m-am mutat si ma urmareste? Cert e … ca in seara asta mi-am golit cutia postala de junk mails, RDSTel. Printre toate astea … am gasit un plic alb. Nesemnat, fara destinatar si fara expeditor. Inchis. Lipit.
E clar … am primit antrax!!
Sau o fi vreo bomba. Nu e bomba ca aia e colet, e clar, e antrax ca are ceva inauntru care e mai mare decat o foaie aia din plicul cu factura de la RDS.

Ies afara din bloc, macar sa fiu in aer liber, si asa ma duceam sa imi iau tigari si desfac plicul. Ita … o felicitare. De la cine dracu? Desfac … citesc. Felicitare de Paste acum? La o luna dupa Paste? Adica vine Inaltarea si alte petreceri. Vine ziua barbatului zic niste din astia de vand bere … si eu primesc felicitare de Paste?
De la Vanghelie. Daniel, care nu mai e primar, care nu mai e PSD-ist, care nu mai e nimic. Nu are nici o functie in felicitarea asta. E … prieten.

De cand eu sunt prieten cu Vanghelie?
Ah … ma scuzati … o sa vrea sa candideze la Primaria Generala si va castiga. Pentru ca suntem in Bucuresti, iar bucuresteanul vrea Revelioane la Romexpo.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: