Inundatia

Pentru ca sunt dator cu inca un episod intamplat zilele trecute … iata:

Aseara am fost inundat. De catre vecina de deasupra, bineinteles.
Asta pe undeva pe la 8. Bineinteles ca eu am reusit sa observ petele de pe tavan la vreo 10 seara. Ce dracu n-am ceva mai bun de facut decat sa ma uit pe tavan? Asa incat am urcat la vecina de deasupra.

Despre vecina de deasupra mea, trebuie sa spun ca … ma face sa aud chestii in fiecare noapte. Stiti voi … zgomote din alea de pat care se misca, chestii care se trantesc la 1 noaptea. Stau eu aici jos si ma gandesc … mama mama ce nebunii se intampla deasupra. Ce fantezii ar putea sa aibe ei.

Eh … surpriza vine cand ciocanesc la usa. O usa alba. Si-mi raspunde o tanti aproape de 40 de ani. Exact ca vecina de alaturi care ma dispera. What the fuck ?! Toate visele mele s-au dus dracu. Toate fanteziile mele cu ce se intampla deasupra mea … OH MY GOD! Adica … nu ca era batrana, stiti voi ce face gaina batrana, insa … ca … nu ma asteptam sa fie asa de batrana.
Ma rog … mi-a replicat ca i-a sarit furtunul de la masina de spalat din chiuveta. Cum dracu sa sara furtunul de la masina de spalat din chiuveta si sa imi curga mie apa pe pereti? Sau … cate masini de spalat a spalat vecina de era fleasca la mine.

Bineinteles, mi-a lasat urme … dar si asa trebuie sa mai dau cu un strat de lavabila … chiar … se baga cineva sa ma ajute? 🙂

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: