Cum sa dai cu bormasina de la ora 22

Ar trebui sa pun microfonul si sa inregistrez cum se intampla asta acum. Sau pur si simplu sa filmez, iar ma oftic ca nu mi-am luat camera video ca sa ma duc la ei.

De data asta sunt vecinii de deasupra.
Ca si cum ar trebui sa fie o picatura care sa faca paharul sa dea pe dinafara.
La 10 seara primesc telefon disperat cum ca se da cu bormasina. Ajung in fata blocului… intr-adevar … se rotopercutea la greu. Tzip … apare unu la un geam care se uita in jos … nu raspunde.
Ok … nervos urc acasa, crezand ca sunt vecinii de langa mine care abia si-au renovat casa. Nu, nu erau ei, erau unii de la etajul 9, diagonal cu mine.

Frumooss … imi zic.
Ies pe balcon si tzip la ei. Nimic, se retrag in casa.
Ma pandesc sa intru in casa, respectiv incep iar.
Sun la 112.

De pe telefonul meu mi se intrerupe in secunda 2 … wtf? Inseamna ca am ceva la telefon. Eh … mai sun de pe unul. Aici merge. Imi raspunde o tanti, care ma intreaba care e problema … ii explic ca ma bazaie astia la cap, imi zice ca ma transfera la politia Capitalei, dragut, frumos … placut … nu a lipsit expresia: ” Ati facut foarte bine ca ati sunat aici, va multumesc!”
La politia Capitalei mi s-a raspuns in 2 secunde fix. Nu am asteptat pe telefon deloc. Am explicat iarasi unde ce cum se intampla ce se intampla. A zis ca va trimite pe cineva.

In 10 minute a venit politia. S-a dus intai la etajul 9. A nimerit alta usa, insa a fost directionat in stanga. Acuma urmeaza discutia dintre politzai si vecini:
“Buna seara … bla bla, apartamentul? Ce faceti dumneavoastra aici?”
“Pai stiti ca au venit tarziu si trebuie sa pun aerul conditionat acum, pentru ca i-am asteptat toata ziua…”
“Mai aveti mult? Ca uite au sunat vecinii … ”
“Pai nu, suntem aproape gata. … trebuie sa mai strangem astea si sa montam.”

Pai ma frate … te apuci la 10 seara sa iti pui aerul conditionat? Sa dai gauri in pereti? Si in peretii exteriori? Mai ales ca trebuie sa faci gaura aia mare sa iti bagi furtunul. Si chiar daca au venit la 10 seara, ii programai pentru a doua zi. A lor a fost vina ca au venit la ora asta. Nu a mea ca sunt locatar.

Pana la urma nu-mi pare mie rau. Pe mine doar m-a enervat pe moment. Si nu ma enerva daca nu o deranja pe Anca. Insa mi-a placut la nebunie concertul de pe calorifer din seara asta 🙂

3362303 – telefonul de la sectia 14, ca sa nu uit 🙂

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: