Vodafone 3G in toata Romania de astazi

Stirea zilei vine de la Vodafone. Ei au lansat reteaua 3G in frecventa de 900 mhz, peste tot unde au acoperire in Romania. Asta inseamna peste 90% din teritoriul tarii. Totodata localitatile mari beneficiaza de viteze de internet de pana la 21.6 Mbps, iar restul tarii, in orice loc in care exista semnal vodafone poate asigura o viteza a conexiunii de pana la 7.2 Mbps.

O data cu lansarea retelei de telefonie s-a lansat si cartela internet vodafone. Adica internet prepaid, pe cartela, fara contract, fara date personale, exact internetul anonim de care aveti nevoie. Pretul cartelei cu modem USB este de 139.99 RON, tariful conexiunilor de internet este asta, de la 5 euro pentru 500 de mega consumabili in 10 zile, la 8 giga consumabili in 30 de zile pentru 30 de euro credit. Cartela se reincarca la fel ca orice alta cartela prepay. Diferenta adusa de cartela + modem USB este ca traficul in portalul vodafone.ro, inclusiv in paginile externe pentru a efectua achizitii este permis si gratuit. Drept urmare vedeti mai jos cu ce viteza descarcam de pe vodafone.ro, printr-o cartela de acest tip cu zero euro credit, dar care imi poate permite accesarea gratuita a contului din site. 

viteza vodafone

Si daca sunteti curiosi cam cum merge netul pe vodafone, astazi, de cand au lansat internetul mobil la viteza de minim 7.2 mbps peste tot sa facem un speedtest.

vodafone viteza

Totodata Vodafone continua parteneriatul cu SMURD, ajutand la dezvoltarea acestui serviciu, dar si dotand in continuare masinile cu tehnologie si echipamente. Practic, acum in toata tara echipajul SMURD poate transmite imagini in timp real ale pacientului din masina, pe langa alte date medicale, direct serviciului UPU din cadrul spitalelor inspre care transporta pacientul.

Si ca sa se bucure de internet 2 tipi, mai nebuni decat mine au ales sa se casatoreasca online, ei fiind in varful muntelui, asa cum vedeti in clipul asta:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: