Udrea are blog degeaba

Eu credeam ca  un ministru, in speta ministrul turismului, care isi face blog realizeaza un lucru bun. Ma gandeam ca daca se cearta cu toate tabloidele care zic tampenii si ca explica pe blog povestea ceaiului se relaxeaza lumea, dar ma gandeam si ca isi va folosi blogul, care e citat mai des decat un comunicat de presa, exact pentru a isi continua munca si pentru a gasi o mai buna promovare a ministerului pe care il conduce.

Dupa toata experienta pe care speram sa o fi prins Elena Udrea prin blogosfera speram ca stie la ce foloseste blogul. In schimb, ieri – marti, am aflat ce ni se pregateste de 1 mai la mare, in Romania. Si am aflat ca vor fi petreceri, DJ, muzica, bla bla -uri care vor costa 80.000 de euro. Foarte bine zic, dar de ce am aflat ieri de asta?
Oare Elena Udrea stie ca bulgarii au trimis spam cu ofertele lor de 1 mai exact pe 14 februarie? Oare ne intereseaza sa ne promovam turismul sau doar iesim cu 2 zile inainte, pai la mare se va face asta, asta, asta, ca romanii oricum vin si daca nu e nimic, ca de asta e 1 mai. Gresit! De asta la bulgari sunt ofertele de 10 ori mai ieftine, de asta pe langa aia 20.000 care sunt asteptati la mare, la bulgari se vor duce inca 35.000 cel putin, pentru ca ei au conditii.

Dar noi ne facem treaba pentru ca am iesit la declaratii in fata presei, iar pe blog scriem despre ceai.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: