Voi nu mai folosiți Waze? Raportați evenimentele în aplicație

Voi nu mai folosiți Waze? Raportați evenimentele în aplicație

Când am fost la munte era să am câteva evenimente nefericite. Asta din cauza faptului că pe Waze drumul era curat, dar în realitate era plin de radare amplasate în cascadă.

Acum sunt câteva aspecte de menționat aici. Acum câțiva ani niște influenceri români au scris pe bloguri, pe Facebook și pe unde au apucat, deranjați de faptul că pe Waze erau prea multe raportări de poliție. Și că ei trebuiau să meargă încet, chiar dacă acolo nu era poliție. Eu aș zice că nu trebuiau să meargă încet, ci regulamentar și sigur. Vă arăt șoselele noastre cum fac la depășirea vitezei.

Ei bine, de când au țipat influencerii aceștia, lumea a început să nu mai raporteze polița pe Waze. Adică nu mai sunt 50 de raportări la o malșină de poliție oprită pe mijlocul străzii, dar măcar unul, două anunțuri tot erau.

Acum am întâlnit vreo câteva radare, inclusiv cele de tip pistol, pe care le-am raportat eu. Și sigur erau acolo de mai de mult timp.

Pe de-o parte înțeleg, legea îți interzice să atingi telefonul atunci când ești la volan. Dar Google – proprietarul Waze, a reușit să-l integreze inclusiv cu Google Asistant. Eu am încercat să îi dau comenzi, dar nu a vrut să mă asculte. Pe voi vă ascultă, vă funcționează opțiunea asta?

Dar, de ce nu folositi Waze pentru a raporta evenimente pe drum? Că de folosit, toată lumea îl folosește ca GPS.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply