Vreau rosii

Vreau rosii rosii. Adica nu chestiile alea toxice din Bucuresti.

Sa fiu iertat, uitasem gustul de rosie de gradina. Am gustat si am ramas deosebit de placut impresionat. Uitasem mirosul de aer, de vant, de vant de munte, de ozon de umed … de ploaie. Pana si berea are alt gust aici, are alt miros, are alta consistenta. La naiba … aici nu vorbesc de statiuni de munte, nu vorbesc de Poiana Brasov sau ceva de genul asta … vorbesc de munte, de natural … de acolo unde n-au intrat inca Jeep-urile si nu si-au schimbat toti uleiul la masina. E inca la inceput industrializarea, iar asta iti da o scurta speranta.

La naiba. Bucurestiul ala nu te omoara, dar te pietrifica in fiecare zi cu fiecare graunte de praf pe care il inghiti la fiecare respiratie a ta.

Nu vreau sa ma mai intorc, vreau natural nu are sens sa alegem ceva glossy sau sclipitor, iar mai departe sa uitam ce inseamna acel natural.

Si da … trebuie sa recunosc, internetul pe ADSL de la clicknet … mi-a facut muci si zob, in varf de munte, tot netul meu mobil de la zapp. Pana si firul ala de telefon e mai natural decat secul modem de zapp.

Aud greieri … pacat ca e inca mult prea cald.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: