Ză beach to be there

De cate ori ma duc la mare de vreo 2 ani incoace nu ma gandesc decat la plaja pe care am descoperit-o atunci si care din fericire a ramas in continuare goala, salbatica, fara manele si fara muzica, fara masini, dar cu locuri de parcare, fara oameni, dar cu apa curata.

Chiar daca e langa petromidia, faptul ca nu miroase a petrol si faptul ca e departe de civilizatia bolnava a litoralului ma face sa numesc plaja asta ză beach de la mare. Unde ză vine de la superlativul absolutului, un fel de cel mai extraordinar(!), dar cum nu putem face pleonasme vom spune simplu ză.

Anul asta n-am ajuns la ză beach, in schimb am sughitat intr-o mamaie murdara, intr-un doi mai cu mucuri de tigara in nisip, intr-o vama in care locurile de parcare se terminau la 11 dimineata. Mi-e dor de ză beach, mi-e dor sa fie plaja goala, cald afara, apa calda, aer curat si nisipul alb.

Care este ză locul tau de care ti-e cel mai drag? Cand vrei sa fugi, tu unde fugi?

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: